dilluns, 22 de gener del 2018

Al 2019 hi haurà una nova Rambleta






El nostre passeig de la Rambleta tindrà un aspecte renovat a partir del 2019.

L’Ajuntament i el Govern Municipal han presentat el projecte per a remodelar un tram de la Rambleta, en concret, el tram comprès entre la Gran Via i el carrer Miquel Servet.

Es preveu tornar a fer totes les places d’aparcament; en especial, es vol acabar amb la zona ocupada per vehicles dins la franja de terra, que es vol transformar en zona verda i d’esbarjo. Es volen tornar a fer perquè el paviment està fet malbé i cal ordenar les places d’ aparcament,.

La nova Rambleta del 2019 tindrà 85 places d’ aparcament. La intenció passa per dissenyar zones per a vehicles en sistema de semi-bateria.

Com que les arrels de les palmeres han fet malbé el paviment, les volen traslladar a altres llocs de Sant Adrià i aprofitar aquest espai lliure que deixaran les palmeres traslladades.

També, han proposat millorar aquesta zona urbana, posant més bancs nous i fent més ample la vorera, posar passos de zebra elevats per a que els cotxes vagin a una bona velocitat i facilitar el pas als vianants i, per últim, posar els carrils bicis al costat de les voreres.

Aquest projecte el volen començar a finals de setembre del 2018 i finalitzaria a mitjans del 2019.


















Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada