dilluns, 22 de gener del 2018

Nova activitat extraescolar a l’escola Amor de Déu, el futbol.


Dídac Cuevas Medina.

L’escola Amor de Déu de Sant Adrià del Besòs ha afegit una nova activitat per als petits de l’escola, el futbol.

Ja feia anys, el futbol era una proposta que rondava pels caps dels pares i mares de l’AMPA (Associació de Mares i Pares d’alumnes).
Fins que l’any 2016-17 van voler afegir el futbol com una nova activitat extraescolar, ja que van pensar que molts nens i nenes, gràcies a la popularitat que té el futbol, s'hi voldrien apuntar.
Aquesta activitat es duu a terme al mateix pati de l’escola, ja que compta amb un camp i dues porteries amb unes dimensions molt semblants a les d’un camp de futbol sala. El futbol a l’escola és una eina fonamental per a que els nens, fins 3r de Primària, passin la tarda amb els seus amics fent un esport que els agrada i en gaudeixen. Cal dir que només es participa a entrenaments, és a dir, no hi ha cap competició, ni tornejos ni lligues. Aquí s’ensenya principalment la base del futbol com: controls, passades i xuts a porteria.
L’any passat va tenir molt d’èxit ja que es van apuntar molt alumnes i, per tant, la temporada 2017-18 el futbol serà, per segon any consecutiu, activitat extraescolar.
L’escola Amor de Déu anirà creixent, mica en mica, amb tots els beneficis que els aporten les extraescolars.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada