dilluns, 22 de gener del 2018

POLIESPORTIU MARINA-BESÒS: RESURRECCIÓ?

DIEGO GONZÁLEZ ARRIBAS

Després de més de 10 mesos i gairebé 300000 euros d’inversió pública, es va reobrir el poliesportiu. Sembla que ara, amb nous gestors i instal·lacions remodelades, el seu futur és ben diferent.

Tots ens vam quedar bocabadats en conèixer el tancament del poliesportiu Marina Besòs. Allà, on milers de ciutadans anaven algun cop per setmana a realitzar qualsevol esport i a gaudir de l’exercici físic. És evident que van haver-hi irregularitats, un poliesportiu, a simple vista rentable, no podia acumular aquesta quantitat de deutes; la justícia serà l’encarregada de delimitar responsabilitats. La part més negativa era l’acomiadament de desenes de persones que ara, per sort, sembla que podran recuperar el treball. Això també era molt greu per a l’Ajuntament perquè perdia els milers d’abonats i els ingressos i posava en dubte el futur del complex. S’havia de reaccionar i l’Ajuntament ho va fer. Calien molts diners per a millorar les deficients instal·lacions i fer-les atractives per tal que alguna empresa s’interessés per ell. Tot va anar rodat i un gestor es va fer càrrec del poliesportiu i, a més, les obres de remodelació ja eren reals, la reinauguració seria en pocs mesos. Ja a principis de setembre, quan va començar tot de nou, el poliesportiu estava llest per a les primeres visites. La campanya de portes obertes va ser un èxit i sembla que, de mica en mica, es va recuperant la massa d’abonats.

Per acabar, comentar que les instal·lacions actuals tenen una gran semblança a les anteriors. Espero que amb una nova direcció la instal·lació tiri endavant.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada